sábado, 27 de agosto de 2011

Capricho II


Coulant de chocolate. Uhmnnn...

Como facer coulant de chocolate, paso a paso



Para escoitar:

Uxía & Dulce Pontes – Altinho

Doce (ou dulce :)) aproveito!

7 comentarios:

neves dijo...

Uiii, isto é de categoría!!

Aura dijo...

A primeira culleradiña, para ti:-))
Bicos

Paz Zeltia dijo...

vin o vídeo de como se fai completo!
(a min non me convén nada aprender a facer estas cousas... ao acabar o verán quería perder os dous kg. que engordei con tanta tapadedios)

e arestora, que estou almorzando, co soliño entrando pola fiestra... hummm, como me apetecería un coulant...
estás feita unha cociñeira, Aura!

Chousa da Alcandra dijo...

Esto, con solo miralo en foto, xa me produce salivación. Se me convidas á segunda culleradiña...bábocha toda!

Doce bicos dulces!

Aura dijo...

É o que teñen as tapas: están moi apetitosas pero coa outra contrapartida negativa:-(( Non te preocupes, Zeltia, que xa pronto entra o equinoccio de outono para axudar a equilibrar os excesos do verán:-))
E non esquezas deixar algo de coulant para o amigo Chousa, que seica lle gusta o dulce (despois que non se queixe da diabete:-))

O dijo...

Buenooo, chicolate, negro, fundido...
vicio, perdición e alimento !!!
e, é que en canto unha se despista un pouco, pápancho todiño.

Xa penso en facelo :))!! bicosss

Aura dijo...

Tranqui@, O, que xa che tiña reservada unha porción de coulant para ti;-))
(seguín a receita do vídeo paso a paso, excepto no dos moldes individuais: eu fíxeno nun envase de flan, polo que dá unhas cantas racións, sobre todo se o acompañas de xeado e/ou froita...)