sábado, 19 de marzo de 2011

Carpaccios


Para ir abrindo o apetito e como antesala da primavera, tráioche un menú a base de cores…


Carpaccio vexetal: salmón, rúcula, tomates cherries, remolacha, queixo fresco, perexil, aceite de oliva, limón e sal rosa.


Carpaccio agridoce: salmón, aguacate, amorodos, laranxa, noces, albahaca, aceite de oliva, limón e sal rosa.
..........

E para que sigas degustando, achegóche este orixinal e saboroso agasallo (co permiso do cociñeiro-editor):
……

6 comentarios:

Xosé dijo...

Moitas grazas, Aura!

Unknown dijo...

Anda, que vistoso! Nunca probei: é que eu...ese salmón...ejem...

Chousa da Alcandra dijo...

Como me puxen de tomatiños!!!
Son un dos máis importantes devoradores de tomate a este lado do Ulla (e do outro lado... hainos que me empatan, pero gañarme non creo!)

Bicos sin cocer

Paz Zeltia dijo...

que boa ensalada de cores neste dia no que a luz estoupa na cara!

pode que á saída do curro merque os ingredientes para facer a AGRIDOCE:
vaime ben,
un pouco como son eu.
[Como somos todos, supoño.]

chousa tés aquí unha grande rival para acadar o título de gañador de "devorador de tomates"!
;-)

-conta a historia?-

Paz Zeltia dijo...

[a historia persoal, a traxectoria anterior de comedora de tomates dende o primeiro recordo lonxano]

uff, isto de escribir, quedan aí as cousas e despois non se entende... ou parecen outras
:-/

Anónimo dijo...

E as colores neste caso tamén se comen! Eu se me invitas, probo o primeiro prato.Que o agridoce vaime costar saborealo...