Para ir abrindo o apetito e como antesala da primavera, tráioche un menú a base de cores…
Carpaccio vexetal: salmón, rúcula, tomates cherries, remolacha, queixo fresco, perexil, aceite de oliva, limón e sal rosa.
Carpaccio agridoce: salmón, aguacate, amorodos, laranxa, noces, albahaca, aceite de oliva, limón e sal rosa.
..........
E para que sigas degustando, achegóche este orixinal e saboroso agasallo (co permiso do cociñeiro-editor):
……
6 comentarios:
Moitas grazas, Aura!
Anda, que vistoso! Nunca probei: é que eu...ese salmón...ejem...
Como me puxen de tomatiños!!!
Son un dos máis importantes devoradores de tomate a este lado do Ulla (e do outro lado... hainos que me empatan, pero gañarme non creo!)
Bicos sin cocer
que boa ensalada de cores neste dia no que a luz estoupa na cara!
pode que á saída do curro merque os ingredientes para facer a AGRIDOCE:
vaime ben,
un pouco como son eu.
[Como somos todos, supoño.]
chousa tés aquí unha grande rival para acadar o título de gañador de "devorador de tomates"!
;-)
-conta a historia?-
[a historia persoal, a traxectoria anterior de comedora de tomates dende o primeiro recordo lonxano]
uff, isto de escribir, quedan aí as cousas e despois non se entende... ou parecen outras
:-/
E as colores neste caso tamén se comen! Eu se me invitas, probo o primeiro prato.Que o agridoce vaime costar saborealo...
Publicar un comentario