tag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post4595861228213399495..comments2023-10-11T13:54:43.279+02:00Comments on Harmonía: CruHarmoníahttp://www.blogger.com/profile/18249366489100435252noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-87827072132716087562010-12-08T20:06:42.316+01:002010-12-08T20:06:42.316+01:00que evolucionados estades,
eu ainda son das que o ...que evolucionados estades,<br />eu ainda son das que o cociñeiro sae axexar a ver quen é a muller que lle manda o plato de volta para que lle pasen mais a carne...<br /><i>eu para ver sangue no prato vou ver unha peli gore</i><br />:-)Paz Zeltiahttps://www.blogger.com/profile/04694937067816890630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-21709578507427706202010-12-08T12:11:45.690+01:002010-12-08T12:11:45.690+01:00Desta vez o que pretendía ser pouco feito, saíu un...Desta vez o que pretendía ser pouco feito, saíu un pouco pasado. Cómpre estar ben atentos para collerlle o punto.<br />Non sei se o regreso ao cru é a perfección, pero no que si concordo é en que os alimentos pouco cociñados ganan en sabor.Auranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-69870075591400256062010-12-07T13:19:14.871+01:002010-12-07T13:19:14.871+01:00Parece feito para alguén que, como me pasa a min, ...Parece feito para alguén que, como me pasa a min, goza da comida moi pouco feita. Outro día chámame e compartimosXoséhttp://www.blogger.com/profile/10002481779880580795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-65052369218252237182010-12-06T17:54:45.526+01:002010-12-06T17:54:45.526+01:00Para gustos, sabores e texturas...
Na guarnición:...Para gustos, sabores e texturas...<br /><br />Na guarnición: tomate e mazá pasados pola sartén volta e volta e uvas crúas.Auranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-2131744271943000872010-12-06T13:34:13.005+01:002010-12-06T13:34:13.005+01:00Está bo tempo pra meterse na cociña con este frío ...Está bo tempo pra meterse na cociña con este frío que fai.A min os alimentos medio crudos non me atraen, non me acaban de convencer.A carne para min ha estar ben pasadiña.<br />A foto quedouche de receta!Na guarnición o amarelo non parece pataca nin piña,que é?<br />Que aproveite!!!Carmennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4073178942245953516.post-60958420488295454322010-12-05T19:20:32.823+01:002010-12-05T19:20:32.823+01:00Depende que tipo de degustacións, pero en xeneral ...Depende que tipo de degustacións, pero en xeneral os <i>carpaccios</i> seica os condimento moito, co cal...perden crueza!<br />(Despois do visualizar o video...a ver quen se mete na miña cociña!!!)<br /><br />Bicos volta e voltaChousa da Alcandrahttps://www.blogger.com/profile/10545664598975625293noreply@blogger.com